1. HABERLER

  2. PSİKOLOJİ

  3. Bitmeyen Orgazm İntiharla Sonuçlandı

Bitmeyen Orgazm İntiharla Sonuçlandı

Kalıcı cinsel tahrik olma sendromu (PGAD) nedeniyle normal bir hayat süremeyen 39 yaşındaki Gretchen Molannen intihar etti.

A+A-
Kalıcı cinsel tahrik olma sendromu (PGAD) nedeniyle normal bir hayat süremeyen 39 yaşındaki Gretchen Molannen intihar etti. 1 Aralık'ta evinde ölü bulunan Molannen, bu hastalıkla 16 yıl boyunca mücadele etti.

Kalıcı cinsel tahrik olma sendromu (PGAD) nedeniyle normal bir hayat süremeyen 39 yaşındaki Gretchen Molannen bu hastalıkla 16 yıl boyunca mücadele etti.

TEK GECEDE 50 ORGAZM

 Bugüne kadar herhangi bir tedavisi bulunamayan, Mollannen'in sürekli uyarılmasına sebep olan hastalık 23 yaşındayken başladı ve bir daha hiç durmadı. Bu yaz verdiği bir röportajda "En kötü gecelerden birinde tam 50 kez orgazm oldu. Bir bardak su içmek için bile yerimden kalkamadım ve çok acı çektim. Ter içinde kaldım. Vücudumun her parçası acı içinde kıvrandı" diye konuşmuştu. 
 
ACIYI ŞÖYLE TARİF ETTİ

Rutgers Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden Prof. Dr. Barry Komisaruk "Sürekli hapşırdığınızı ya da idrar torbanızın dolu olduğunu ve elinizden hiçbir şey gelmediğini düşünün. Molannen sürekli bu azabı çekiyor" dedi. Konu ile ilgili araştırmalar yapan Dr. Komisaruk, sonuçlarını Journal of Sexual Medicine isimli bilimsel dergide yayınladı. 

Birçok doktorun konu ile ilgili bilgisi bulunmadığını belirten Dr. Komisaruk teşhisin bile pek çok doktor tarafından yapılamadığını bu yüzden kadınların doktorlarıyla bile konuşmadığını söyledi.

POSTA 


Bu haber toplam 6405 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.