1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. BEŞİKTAŞ'IN SORUNU PSİKOLOJİK

BEŞİKTAŞ'IN SORUNU PSİKOLOJİK

Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka, CSKA Moskova takımına 2-1 yenilmesini şu sözlerle değerlendirdi: "Beşiktaş bu kadar kötü oynayamaz. Beşiktaş’ta mutlaka psikolojik bir çöküş var"

A+A-

Spor basınımızın duayeni ve Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka, Lig TV’de yayınlanan Futbol Gündemi Programına telefonla bağlandı.

Beşiktaş’ın CSKA Moskova takımına 2-1 mağlup olduktan sonra geç saatlerde indiği Sabiha Gökçen Havalimanı’nda taraftar tarafından karşılanmasına değinen Büyüka, “Yenilgiden daha acı” yorumunu yaptı.

İşte Şansal Büyüka’nın sözleri:

-“BÜTÜN YÖNETİM Mİ RUSYA’DAYDI?”-

Beşiktaş Yönetimi’nin tamamı mı Rusya’daydı merak ediyorum. Burada kalanlar havaalanında önlem alınmasını isteyebilirlerdi. Ben bu tepkileri de doğru bulmuyorum. Yenilgi tabi ki üzücü ama bu olaylar yenilgiden daha çok prestij kaybettiriyor. Bu takım 3-4 ay önce efsane takımdı. Ne oldu da şimdi başkan yumurtalarla karşılanıyor?

-“BEŞİKTAŞ’IN SORUNU PSİKOLOJİK”-

Beşiktaş bu kadar kötü oynayamaz. Beşiktaş’ta mutlaka psikolojik bir çöküş var. Wolfsburg bana göre çok abartılıyor. Futbolda artık çok büyük farklar yok takımlar arasında. Beşiktaş’ın bir çıkışa ihtiyacı var. Türkiye’de 70 milyon antrenör var, onlardan biri de benim. Ben olsam hiçbir şartta İbrahim Üzülmez’den vazgeçmem. İbrahim Kaş tartışılmalı, daha iyisi var mı bakılmalı.

-“BÜTÜN SUÇ RÜŞTÜ’NÜN MÜ?”-

Rüştü’nün hatalı goller yediği kesin ama sakat sakat oynuyor. Böyle oynatılması doğru değil. Hatayı yapan sırf Rüştü mü? Ferrari’nin 2. golde yediği depara bakın. Tello ve İsmail refakat ettiler. Kaş’ın, Nihat’ın, Holosko’nun yüzde milyon pozisyonları var... Beşiktaş’ın şansı da yaver gitmiyor.

-“BU GÖRÜNTÜLER BEŞİKTAŞ’A YAKIŞMIYOR”-

Bunların hiçbiri bir başkana yumurta atılmasına, arabasının teklemenmesini haklı çıkarmaz. Sonuçlar Beşiktaş’a yakışmayabilir ama bu görüntüler daha fazla yakışmıyor. Bu takım buraya gelirken nasıl tedbir alınmaz ben merak ediyorum.

Bu haber toplam 2040 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.