1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bazılarına Gider Yapmak Lazım

Bazılarına Gider Yapmak Lazım

FENERBAHÇE -F.Bahçe kalecisi Volkan Demirel, 1-0 mağlup oldukları maç ertesi çarpıcı söylemlerde bulundu.

A+A-

GALATASARAY 'ın 1-0 kazandığı derbi akabinda FENERBAHÇE -F.Bahçe 'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, başta Felipe Melo olmak üzere sarı-kırmızılılara ateş püskürdü.

Bekir İrtegün: Adam gibi devam ediyoruz 

Ezeli rakiplerine göndermede mevcut bulunan milli file bekçisi, "Bu galibiyetle hem Roberto Mancini hem de yönetim biraz daha vakit kazandı. GALATASARAY yöneticileri beni izlemeye almışlardı. Beni değil, kendi oyuncularını izlesinler. Adam gibi futbol oynamayanlar var. Adam gibi oynayan Galatasaraylıları tebrik ediyorum fakat bazı oyuncular var onlara söyleyecek söz bulamıyorum" diye belirtti. 

"BAZILARINA GİDER YAPMAK LAZIM" 

Karşılaşmanın hakeminin çok fazla uygunsuz bir yönetim gösterdiğini vurgulayan tecrübeli eldiven, "Wesley Sneijder'e elimi uzattım, tersledi. Bazılarına adam gibi davranmak değil, gider yapmak lazım geliyor. Bizden birini attı. 85'te de onlardan birini atmak için attı. Maçı kazansak da, kazanamasak da adam gibi nasıl çıkılır, onu gösterdik. Yine bir şeyler çalışılmış. GALATASARAY 'ı tebrik ediyorum, puan farkını 10'a indirdiler. Bu yenilgi ertesi şampiyonluk sevincimizi sadece 1-2 hafta erteledik" ifadelerini kullandı. 

Bu haber toplam 3636 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.