1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Başbakan Erdoğan'ın Grup Konuşması - 25 Şubat

Başbakan Erdoğan'ın Grup Konuşması - 25 Şubat

Başbakan Erdoğan, partisinin Meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada kendisi ve oğlu arasında geçtiği iddia edilen ve internette yayınlanan ses kaydı ile ilgili olarak konuştu...

A+A-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Yarın 26 Şubat'ta Hocalı Katlimanın 22. yıldönümü. Karabağ'daki katliamda hayatını kaybedenler bizim de evlatlarımızdır.

Merhum hocamız Necmettin Erbakan'ı vefatının 3. yılında rahmetle yad ediyor mekanı cennet olsun diyoruz.

Cuma günü 28 Şubatr müdahalesinni 17. yıl dönümü. 28 Şubat müdahalesi özellikle ekonomiye vurduğu darbeyle Türkiye'nin kazanımlarını heba eden bir girişimdi. 28 Şubat davası, meseleyi küçümsemeye doğru gidiyor. Ancak aziz milletimiz meseleyi vicdanında mahkum etti.

28 Şubat'ta milletimize bu zulmü yapanların sokağa çıkacak yüzünün olmaması gerekir. Aynı gazeteler yazarlar saldırıya geçti milli iradeyi aşağılamaya başladı.

1946'dan bugüne siyaset merkezli tartışmaların tamamı "Türkiye'yi kim yönetecek?" sorusuyla şekillendi. Merhum Menderes 1950'de iktidara "Yeter Söz Milletindir" sözüyle yürümüştü. Yönetime el koyanlar iktidarlarını başka çevrelerle paylaştılar. Kimdi bunlar? Elitler, sermaye ve medyaydı.

Türkiye'yi yönetme iradesini biz hiç bir kimse, çete, mafya, medya, sermaye grubuyla asla paylaşmadık ve paylaşmayız!

23 Nisan 1920'de ifade edildiği gibi bu ülkeyi sadece ve sadece millet yönetir dedik.

Bunlar o kadar utanmaz ki köşelerinden milleti tahkir etmeye çalıştılar. Mitinglerimize katılan onbinlerce insanı köşelerinden "koyun sürüsüne"benzetenler oldu.Milletimiz bunların ciğerini biliyor. Millet hükümetine partisine sımsıkı sahip çıkıyor.

Siz bu milletin seçilmiş Başbakanını astınız.Bu millet sizi asla affetmedi. Bu aziz millet artık hükümetine sahip çıkıyor.

Sivas'ta ve Yozgat'ta böyle bir miting görmedim, coşku bambaşkaydı. Millet artık kabına sığmıyor.

İktidarı çalmak istediler

17 Aralık komplosu tam anlamıyla millet iradesini gasp etme komplosudur. Son bir hamle ile iktidarı çalmak istemişlerdir. Bir ur gibi çoğalmaya devam eden devleti esir almaya gayret eden vaiz lobisi de milletten rahatsızdı.

Nefes alıp verdiğimiz sürece milletin iradesini bunlara teslim etmeyeceğiz. Elinizde ne varsa çıkarın diyorum ama bunlar alçakça ve edepsizce ses montajı yapıyorlar. Bu Recep Tayyip Erdoğan'a değil Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına yapılmış haince bir saldırıdır. Bunun hesabını soracağız. Cevabını veremeyeceğiz hiç bir iddia yok. 30 Mart'a kadar bunları umursamayacağız. Bizimle hesabı olanlar varsa gelsin 30 Mart'ta bunu sandıkta görsün. Merhum Menderes'ten sonra gelen tüm Başbakanlara korku saldılar ama bizim hiç kimseden korkumuz yok. Bu istiklal mücadelesidir, gerekirse canımızı ortaya koymakta tereddüt etmeyeceğiz. Herkes rolünü oynadı, herkes senaryoyu uyguladı ama bir şeyi unuttular. Allahın da bir tuzağı var. Bu darbe girişimi hesapsız kalmaz, hesapsız kalmayacak!

Bu saldırıda her kim yer aldıysa rezil olmuştur ve daha da olmaya devam edecektir. Dinleme listesi sadece bir dosyaya ait. Dinlemelerin çoğu hukuksuz. Geçmişte MHP ve CHP'ye hukuksuz kayıtlarla şantaj yaptılar. Şimdi bize yapıyorlar.

Tübitak'ta kriptolu telefonlarımız dahi dinleniyordu. Bir Başbakan, Cumhurbaşkanıyla konuşamaz hale gelmişti. Bu işin peşini bırakmayacağız, yasal izini süreceğiz. Aksi halde devletin ve insanların mahremi kalmaz.

Paralel örgütü tek tek ortaya çıkarıp bunları sokağa çıkamayacak şekilde rezil edeceğiz.

Bu haber toplam 4778 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.