1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Bakırköy'de Vahşet!

Bakırköy'de Vahşet!

Genç kadını taciz etti, 2 Pitbull'u defalarca bıçakladı!

A+A-

Bakırköy sahilinde akşam iki pitbull cinsi köpeğiyle gezen Ö.E., 17 yaşındaki G.A.’nın hem kendisini taciz ettiğini, hem de köpeklerinden birini öldürüp diğerini de bıçakla yaraladığını öne sürüp savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Habertürk'ten Güngör Karakuş'un haberine göre; İstanbul Bakırköy Sahili’nde Çakra ve Tora isimli pitbull cinsi köpekleriyle gezmeye çıkan Ö.E., iddiaya göre 17 yaşındaki G.A.’nın taciz ve saldırısına uğradı. G.A., Çakra’yı 8 bıçak darbesiyle öldürürken, Tora’yı ağır yaraladı.

Olay geçtiğimiz pazar günü Bakırköy sahilinde meydana geldi. Sahilde bir bankta köpekleriyle oturan genç kadının yanına mahalleden tanıdıkları G.A. köpeğiyle beraber geldi. Önce sözle tacizde bulunan G.A., daha sonra genç kadına arkasından sarılarak tacizde bulundu. Çığlık atıp “Sen napıyorsun” diye bağıran Ö.E. ile G.A. tartışmaya başladı.

Çakra ve Tora sahibini korumak için G.A.’nın üzerine havlayarak gelince, G.A. cebindeki bıçağı çıkartarak köpeklere sallamaya başladı. G.A., Çakra’yı 8 bıçak darbesiyle olay yerinde öldürdü. Ö.E., diğer köpeği Tora’nın üstüne kapaklanmasına rağmen, G. A., onu da defalarca bıçaklayarak ağır yaraladı. G.A., kendi köpeğini de alarak olay yerinden uzaklaştı.

Ö.E. olaydan sonra savcılığa suç duyurusunda bulundu. G.A. ifadesinde köpekleri bıçakladığını kabul etmeyerek şunları söyledi: “Komşumuz olan arkadaşımla köpeğimizi gezdirmeye çıktık. Bakırköy sahile yaklaştığımızda annemin arkadaşı olan Ö.E.’nin yanında bulunan iki köpek benim köpeğime saldırıp, ısırdılar. Sonra etrafta toplanan şahıslarla birlikte boğuşan köpekleri ayırmaya çalıştık. Köpekler birbirlerine zarar verdiler. Kendisi annem yaşındadır, sarılıp öpmedim.”

Bu haber toplam 6531 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.