1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Antidepresan Kullanan Emekli Binbaşı İntihar Etti

Antidepresan Kullanan Emekli Binbaşı İntihar Etti

Depresyon ilacı kullanan emekli Binbaşı Aykan intihar edeceğini söyledi. Dün sabah dediğini yaptı

A+A-
İstanbul Maltepe'de emekli Binbaşı Gökhan Aykan (51) otomobilinde silahla vurulmuş halde bulundu. Aykan'ın geride, depresyon ilaçları kullandığına dair bir not bıraktığı iddia edildi. Öğrenciler dün sabah, hurdalık araçların bulunduğu mevkide, sol arka camı kırık olan bir otomobilde bir kişinin hareketsiz durduğunu gördü.

BAŞINA ATEŞ ETTİ 
Çocuklar durumu polise haber verdi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, Hyundai marka araçtaki kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Bölgeyi güvenlik şeridiyle kapatan polis, sürücü koltuğundaki kişinin başına silahla bir el ateş ederek öldüğünü tespit etti. İntihar ettiği düşünülen kişinin 51 yaşındaki emekli Deniz Kıdemli Binbaşı Gökhan Aykan olduğu tespit edildi. Cinayet polisi, aracın duruş pozisyonunu dikkatle inceledi ve fotoğraflarını çekti.

BUNALIMA GİRDİĞİNİ YAZDI 
Beylik tabancasıyla intihar eden Gökhan Aykan'ın aracında bulunan notta, antidepresan haplar kullandığını ve bunalımda olduğunu yazdığı öğrenildi. Aykan'ın önceki akşam Kadıköy'deki ailesine intihar edeceğini söyleyerek ayrıldığı kaydedildi. Emekli Binbaşı'nın cesedi, yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Erdoğan YAPIK 
Bu haber toplam 5983 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.