1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Annesinden korkan kızın akıl almaz oyunu

Annesinden korkan kızın akıl almaz oyunu

Sivas'ta bir ilköğretim okulunda dün akşam elleri ve ayakları bağlı bir şekilde bulunan 13 yaşındaki kız öğrencinin, eve geç kaldığı için annesinin kızacağı düşüncesiyle kendisini bağladığı belirlendi.

A+A-

Bir psikolog eşliğinde ifadesi alınan ilköğretim öğrencisi C.A.'nın, annesinden korktuğu için kendini bağladığını ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Polis ekiplerinin, Kaleardı Mahallesi'ndeki Kılıçarslan İlköğretim Okulu'nda yaptığı araştırmalarda, internete girmek için okulda kalan C.A.'nın el ve ayaklarını kendisinin bağladığı ve okulda alıkonulmadığı tespit edildi.

C.A., polis ekiplerine verdiği ifadede şunları söyledi: "Eve gitmeyerek okulun bilgisayar odasında internete girdim. Zamanın nasıl geçtiğini fark etmedim. Eve geç kaldığım için annemin çok kızacağını düşünüp, böyle bir şey yapmaya karar verdim."

C.A., dün akşam saatlerinde ailesi ve polis ekiplerince okul kıyafetindeki fular ve sınıfın öğretmen masasındaki örtüden kestiği kumaş parçasıyla el, ağız ve ayakları bağlı bir şekilde sınıf içerisindeki sandalyede oturur şekilde bulunmuştu. Erhan CEYLAN / SİVAS (AHT)

Bu haber toplam 3924 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.