1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Aileder 1. Olağan Genel Kurulu 3 Mart'ta Yapılacak

Aileder 1. Olağan Genel Kurulu 3 Mart'ta Yapılacak

05 Ekim 2011 tarihinde kurulan İstanbul Aile Araştırmaları, Eğitimi Ve Danışmanlığı Derneği(AİLEDER) 1. Olağan genel kurulunu 3 Mart Cumartesi günü gerçekleştiriyor.

A+A-

5253 Dernekler Kanununa uygun olarak 05 Ekim 2011 tarihinde kurulan İstanbul Aile Araştırmaları, Eğitimi Ve Danışmanlığı Derneği(AİLEDER) 1. Olağan genel kurulunu 3 Mart Cumartesi günü saat 17:00'de gerçekleştiriyor. Konuyla ilgili Aktüel Psikoloji'ye yazılı açıklama yapan Aileder Kurucu Başkanı Fatih KILIÇARSLAN şunları söyledi:

"Derneğimiz Özel Eğitim Uzmanı, Sosyolog, Psikolojik Danışman, İlahiyat, Doktor, Psikolog, Avukat, Eğitimci ve Sosyal Hizmet Uzmanından oluşan ailelere yönelik hizmetlerde görevli ve akademisyen on yedi uzmanın bir araya gelmesi ile kurulmuştur.

Derneğin Vizyonu

Toplumumuzda sağlıklı, mutlu ve eğitimli aileler oluşmasına eşler arası ilişkiler, ebeveynlerin çocukları ve toplumla ile ilişkilerini geliştirmeleriyle kent yaşantısına uyumlu bir yaşam sürdürmelerine katkıda bulunmaktır.

Derneğin Misyonu

Aile kurumu oluşturan evlilik sürecinin her aşamasında çiftlere, çocuklarının ruhsal gelişim dönemlerinde ebeveynlere, uyum ve davranış güçlükleri yaşayan çocuklara reberlik, danışmanlık, terapi ve alanda çalışan uzmanlara eğitim hizmetleri vermek temel hedeftir.

AİLEDER genel kurulu 03.03.2012 tarihinde saat 17.00’da Dernek Adresimizde Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfıyapılacaktır.

Adres;

Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı
Haseki, Küçükmühendis Sk. No. 7 Fatih / İstanbul
Tel. 0212 588 2545
Faks. 0212 632 8579

Bu haber toplam 3532 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.