1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. 9 yaşındaki kıza tecavüz iddiası!

9 yaşındaki kıza tecavüz iddiası!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesindeki evinin önünden kaçırdığı 9 yaşındaki kız çocuğu tecavüze uğradı.

A+A-

İNTERNETHABER.COM - Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesindeki evinin önünden kaçırdığı 9 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, tutuklandı.

İzmir'in Kınık ilçesinde yakalanarak Ayvalık'a getirilen Deniz Ç. (40), sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede, önce Cumhuriyet Savcısına ifade verdi.

Bu sırada, bir psikolog gözetiminde, babası Erdal K. ile adliyeye gelen mağdur çocuk E.K. (9) tarafından teşhis edildiği ve olay sırasında uyuşturucu hap kullandığını söylediği öğrenilen zanlının, olayı hatırlamadığını öne sürdüğü belirtildi.

İzmir'in Menemen ilçesinde hurdacılık yaptığı tespit edilen, oto hırsızlığı ve çalıntı arabaları parçalara ayırıp sattığı iddialarıyla hakkında daha önce adli işlem yapıldığı öğrenilen zanlının, olay günü memleketi olan Çanakkale'nin Ezine ilçesine giderken Altınova'da mola verdiği, evinin önünde oynayan küçük kızı da bu sırada kaçırdığının anlaşıldığı bildirildi.

Cumhuriyet Savcısına ifade verdikten sonra ''çocuğun nitelikli cinsel istismarı'' ve ''hürriyeti tahdit'' suçlarından mahkemeye çıkarılan Deniz Ç, tutuklandı.

Bu haber toplam 4889 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.