1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. 7.Ulusal Geropsikiyatri Sempozyumu

7.Ulusal Geropsikiyatri Sempozyumu

7.Ulusal Geropsikiyatri Sempozyumu İstanbul,Silivri ,Klassis Resort Hotelde 23-26 Nisan 2009 tarihleri arasın da düzenlenecektir. Sempozyumla ilgili ayrıntılı bilgiler şöyle...

A+A-
Sempozyuma Davet

Değerli Meslektaşlarım,

Sizleri İstanbul,Silivri ,Klassis Resort Hotelde 23-26 Nisan 2009 tarihleri arasında Ulusal Geropsikiyatri Derneği ile Alzheimer Vakfının düzenlediği 7.Ulusal Geropsikiyatri Sempozyumu'na davet etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Düzenleme ve Bilimsel komite sempozyumda işlenecek konuları büyük bir titizlikle seçti.

Sempozyum konuları geropsikiyatri alanına ilgi duyanları ilgilendirdiği gibi, genel psikiyatristleri, nörologları, geriyatristlerin ve bu alandaki diğer çalışanları da ilgilendireceğini umuyoruz.

Sempozyuma yurtdışından seçkin bilim insanları davet edilmiştir. Onların bilimsel katkıları sempozyumu zenginleştirilecektir.

Daha önce düzenlediğimiz sempozyumlar gibi 7.Ulusal Geropsikiyatri Sempozyumu özellikle ülkemizin genç bilim insanlarını geropsikiyatri alanına ilgisini artırırsa görevimizi yapmanın mutluluğunu yaşacağız.

Sizlerin her zaman olduğu gibi 7.Ulusal Geropsikiyatri Sempozyomuna katılımlarınızla bizleri destekleyeceğinizi umuyoruz.

Saygılarımızla,

Prof.Dr.Engin Eker
Düzenleme Kurulu adına
Sempozyum Başkanı

Düzenleme Kurulu

Konu Başlıkları
Genel Bilgiler
Kayıt-Konaklama
Önemli Tarihler
Programa Bakış

İletişim

Interium
Bu haber toplam 5564 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.