1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 2013 - 2014 Kırtasiye Yardımı Ne Kadar?

2013 - 2014 Kırtasiye Yardımı Ne Kadar?

Öğretmenlere her eğitim-öğretim yılı başında verilen hazırlık ödeneğinin miktarı 850 TL olarak belirlendi. Kırtasiye yardımı olarak bilinen ücret 20 Eylül'den sonra ödenmesi bekleniyor...

A+A-

Öğretmenlere her eğitim-öğretim yılı başında verilen ve kırtasiye yardımı olarak bilinen eğitime hazırlık ödeneğinin miktarı 850 TL olarak belirlendi. Kırtasiye yardımı olarak bilinen ücret 20 Eylül'den sonra ödenmesi bekleniyor...

MEB 2013 - 2014 kırtasiye yardımını, Eğitim Öğretime Hazırlık Ödeneği yardımını  Eylül ayının 3. haftasından itibaren ödeyecek.  Öğretmenler yeni eğitim öğretim yılının başında verilecek olan 850 TL lik bu yardımı muhtemelen 23 Eylül 2013 tarihinden sonra alabilecekler.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, öğretmenlere maaşlarında yapılan iyileştirmelerin yanı sıra çeşitli konularda da müjdeler verdi. Öğretmenlere öğretim yılı hazırlık ödeneği verildiğini hatırlatan Bakan Avcı, şöyle devam etti:

"2014 yılı için 850 lira, 2015 için 950 lira öğretim yılı hazırlık ücreti verilecek. Yüksek lisans ve doktora mezunlarına ek ders ücretlerine artırımı ödenecek. Rehber öğretmenlere ek ders ödemesi yapılacak. İLKASAN'a yeni üye olacaklara üyeliklerinin isteğe bağlı hale getirilmesi sağlanacak. Sınav komisyon üyeliği ve sınav gözcülüklerine ilişkin sınırlamaları kaldırıyoruz. Geçici görevlendirilen yöneticilere yüksek oran üzerinden ek ders ödenecek. İkili öğretim yapan eğitim kurumlarının yöneticilerine ilave ek ders ödenecek. Kamu görevlileri hakem kurulu kararıyla kabul edilen akademik jüri üyeliklerine ücret ödenecek."

 

Bu haber toplam 36829 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum