1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 2012 Ağustos Engelli Memur Atamaları

2012 Ağustos Engelli Memur Atamaları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin; “Ağustos ayı içinde 7 bin 778 engelliyi istihdam edeceğiz” dedi. Ayrıntılar şöyle:

A+A-
''Özürlülerin Toplumsal Entegrasyonunun Geliştirilmesi Hibe Programı'' tanıtım toplantısı Ankara’da yapıldı.
 
Göreve geldiklerinde ''Engellilerimiz için, engellilerimizle beraber yola çıkacağız'' dediklerini anımsatan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Ağustos ayı içinde yaklaşık 7 bin 778 engelliyi istihdamla buluşturacaklarını kaydetti.
 
İktidara geldiklerinde kamuda ve özelde toplam engelli istihdamının 15 bin olduğunu belirten Bakan Şahin, ''Şu anda bu sayı 58 bine çıktı. Ağustos ayı içinde biz yaklaşık 7 bin 778 kardeşimizi istihdamla buluşturacağız. Daha da sayıyı artırmak için geriye kalan hangi kurumumuzda bu kapasite kullanılmıyor, bunun da bire bir mücadelesini yapacağız'' dedi.
 
Program sayesinde özürlülük alanında çalışan sivil toplum kuruluşlarının 2 milyon avroluk hibeden faydalanacaklarını aktaran Şahin, bu kaynağı daha da artırmaya çalışacaklarını kaydetti.
 
Şahin, ''Birbirimizden güç alıyoruz. O yüzden siz proje yapmaya, kaynağa ulaşmaya devam edeceksiniz, biz de kaynakları artırmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.
Bu haber toplam 3308 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.