1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. 2010 Psikofarmakoloji Tedavi Güncellemeleri Toplantısı

2010 Psikofarmakoloji Tedavi Güncellemeleri Toplantısı

Psikofarmakoloji Tedavi Güncellemeleri Toplantılarının ikincisi yine Antalya’da 11 - 14 Mart 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinlikle ilgili ayrıntılar şöyle:

A+A-

Kongreye Davet

Saygıdeğer Meslektaşlarımız,

Bildiğiniz gibi Psikofarmakoloji Derneği Psikofarmakoloji Tedavi Güncellemeleri Toplantılarının ilki Antalya’da 29 - 31 Ocak 2008 tarihleri arasında David Baldwin, Robert Palmer, John Cookson, David Osser, Harold Robertson, Malcolm Lader, Serdar Dursun, Axel Wurz gibi ona yakın uluslararası, yirmiye yakın Türk konuşmacının ve 400’e yakın kayıtlı katılımcının katılımı ile yapıldı.

Toplantı, sonrasında siz meslektaşlarımızdan gelen geri bildirimlerle de teyit edildiği gibi, ilklerin denendiği ve bilimsel yönden de oldukça yüksek düzeyde bir bilimsel toplantı olmuştur. Katkısı olan ve katılan tüm meslektaşlarımıza yeniden teşekkür ederiz.

Psikofarmakoloji Derneği Psikofarmakoloji Tedavi Güncellemeleri Toplantılarının ikincisi yine Antalya’da 11 - 14 Mart 2010 tarihleri arasında kanıta dayalı bilimsel algoritmalar çerçevesinde en son bilimsel veriler ve algoritmalardan oluşan bilgi ve deneyimlerin, konularında söz sahibi bilim insanları tarafından anlatılması şeklinde cereyan edecektir. Ayrıca, günlük pratikte karşılaşılan sorunlarla ilgili çözüm önerilerinin paylaşılması ve üç günlük toplantı süresi içerisinde psikofarmakoloji ile ilgili tüm önemli ve kafa karıştıran konularda, en yetkin Türk ve uluslararası konuşmacıların bilgi tazelendirmesi ve güncellemesi ile bu konularda pratik çözüm önermeleri yanında, zor - dirençli olgularla ilgili dünyadaki en son yönelimleri siz saygıdeğer meslektaşlarımıza interaktif bir şekilde aktarmaları ve bu şekilde konunun uzmanlarına kafa kurcalayan sorularını da birebir sormaları olanağı sunulmuştur.

Hepinizi bu toplantıya bekliyoruz.

Saygılarımızla

Prof. Dr. Mesut Çetin
Kongre Eşbaşkanı Doç. Dr. Oğuz Karamustafalıoğlu
Kongre Eşbaşkanı


BİLİMSEL SEKRETERYA

Yrd. Doç. Dr. M. Alpay ATEŞ
GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi, Psikiyatri Kliniği
Üsküdar 34668 İSTANBUL

Tel: +90 216 542 20 20 / 3761

Faks: +90 216 349 35 17

E-posta: [email protected]

ORGANİZASYON SEKRETERYASI

Figür Kongre Organizasyon Servisleri Ltd. Şti.

Ayazmaderesi Cad. Karadut Sk. No.7 34394 Dikilitaş - İstanbul / Türkiye

Tel: +90 212 381 46 00

Faks: +90 212 258 60 78

E-posta: [email protected]

Bu haber toplam 3739 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.