1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 2 Akıl Hastası Hastaneden Kaçtı

2 Akıl Hastası Hastaneden Kaçtı

ADANA'daki Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören 2 hasta, kaldıkları odanın penceresini açarak kaçtı.

A+A-

MİLLİYET - ADANA'daki Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören 2 hasta, kaldıkları odanın penceresini açarak kaçtı. Yalan söyleyerek kandırdıkları taksiciyle Gaziantep'e kadar giden 2 hasta, burada yalanları ortaya çıkınca yakalandı.

Akli dengesi bozuk olan 20 yaşındaki Eyüp Aslan ve 26 yaşındaki Kemal Bala, saat 01.00 sıralarında, tedavi gördükleri Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde kaldıkları odanın penceresini çay kaşığıyla açıp, kaçtı. Hastaneden çıktıktan sonra 01 T 1115 plakalı taksiyi durduran 2 hastadan biri, “Ağabeyim annemi bıçaklamış. Yaralı annem Gaziantep Devlet Hastanesi'nde onu son kez görmem lazım. Aceleyle çıktığım için cüzdanımı yanıma alamadım. Gaziantep'te yakınlarımdan alıp taksi ücretini öderim” diyerek gözyaşı döktü. Taksiciyi kendilerine inandıran Aslan ve Bala, Adana'ya 200 kilometre uzaklıktaki Gaziantep'e ulaşıp, Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne geldi. Eyüp Aslan, Acil Servis'te annesinin kaydını sordurup, verdiği isimde hasta kaydı olmayınca yalanı ortaya çıktı.

Aslan'ın yakınlarını araştıran hastane personeli, onların Adana'da hastaneden kaçtıkları öğrenip, polise haber verdi. Bu sırada kaçan Aslan ve Bala, İnönü Caddesi'nde yakalandı. Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde psikiyatri servisine alınan 2 hasta, bu sabah Adana Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanedeki görevliler ile polise, çay kaşığıyla odanın penceresini açarak kaçtıklarını söyledikleri öğrenilen firari hastalar, çekim yapan gazetecilere de “Adana'daki hastane bir işe yaramaz. Bizi bunalttılar” dedi

Bu haber toplam 12626 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.