1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. 14 Şubat'ta Merkür Gezegeni Geri Gidiyor!

14 Şubat'ta Merkür Gezegeni Geri Gidiyor!

14 Şubat kapıda, sevgilisi olan, olmayan herkes bir telaş içinde. "Gökyüzünde ilginç bir tablo var" diyor astroloğumuz Filiz Özkol. Merkür geri gidiyormuş bu Sevgililer Günü'nde. Peki bu durum ilişkileri nasıl etkileyecek? Özkol tüm soruları cevapladı

A+A-

Bir 14 Şubat'ta daha bir aradayız. Aman ne güzel! Güzel de sevgilisi olana, sevgilisi olup da Sevgililer Günü'nü hatırlayana, kutlayana güzel. Yalnızların, terk edilmişlerin, bir türlü Sevgililer Günü'nü sevgilisi ile geçirememişlerin ağzının tadı kaçmış olabilir. Peki bize bu Sevgililer Günü'nde burçlar ne diyor olabilir? İster inanın ister inanmayın ama gökyüzünün hayatımıza etkisi büyük. Merkür geri gitti mi işlerimiz aksıyor, kapanmamış defterler açılıyor, aradığımız kişiye o anda ulaşılamıyor mesela. Ya da Venüs'ümüz düşükken aşkta dört bir yanımızı buz kaplayabiliyor. İyi de bu nasıl oluyor? Hangi burç hangisiyle gerçekten anlaşabiliyor. Burçlara göre aşk mümkün mü? Burçların aşk nabzı nasıl atıyor? 2015 14 Şubat'ına kadar bizleri neler bekliyor... E tabii hizmette sınır yok. Üşenmedim gazetemizin 14 yıllık astroloji yazarı sevgili Filiz Özkol'un kolundan tuttum, karşıma oturttum ve "Anlat Filiz" dedim. "Bizi şu burç dünyasının karmaşasından kurtar, aç önümüzü" dedim. Hadi başlayalım. 

Söyle bize Filiz, yıldızlar bu yılki Sevgiler Günü için bize neler söylüyor ve yani neden söylüyor? 
- Bu yıl gökyüzünde çok ilginç bir tablo var Ayşeciğim. Merkür Sevgililer Günü'nde geri gidiyor. 

Hop bir dakika dur! Bu Merkür devamlı geri mi gidiyor? Merkür bizden ne istiyor? Merkürün geri gitmesi ne demek? 
- Merkür yılda en az üç kere geri gider. Geri giden gezegenler bozulmuş ilişkilerimizi yeniden ele almamızı sağlar. Bence bu herkes için iyi bir şey. Yani korkacak bir durum yok. Merkür geri giderken hatalarımızı görürüz, hayatta kaçırdığımız fırsatlar tekrar karşımıza çıkar. Enerjimiz biraz düşebilir, iletişim sorunları yaşanabilir ama olaylara daha sağlıklı bakmamızı sağlar. 

Merkür geri giderken ilişkiye başlamamız söylenir, bu doğru mu? 
- Kesinlikle doğru çünkü Merkür düzeldikten sonra o ilişki biter. 

Allah aşkına Filiz iki insan birbirini beğenmiş, bir yola çıkmış Merkür mü ayıracak? Nasıl olabilir bu? 
- Merkür retro yaparken karşımızdakini farklı bir şekilde algılarız. Görmek istediğimiz gibi görürüz. Gerçeği gözden kaçırırız. Bu ispatlanmış bir gerçektir. 

Peki bazen burçları uymasa bile bir erkekle bir kadın karşılaştıkları anda birbirilerine âşık olabilir, bunu nasıl açıklayacaksın? 
- İlişkiyi bağlayan asıl özellik burada başlıyor işte. Bir erkeğin özel haritasında Venüs gezegeninin ve Ay'ın bulunduğu burç ile kadının haritasındaki Mars gezegeninin bulunduğu burç aşkı etkiler. Çok önemlidir. 

Kızma ama hiçbir şey anlamadım. 
- Şöyle açıklayayım; esasen aşkta erkeğin Venüs'ü ve Ay'ının, kadının Mars'ıyla uyumu önemlidir. Ana burçlar birbirine uymayabilir. Ana burçlardan yola çıkmak aşk söz konusuysa yanlıştır. 

ESKİ SEVGİLİNİZ ARARSA! 

Bu haber toplam 9029 defa okunmuştur
Haberin Devamı 1 2 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.