1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. 12. Ulusal Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikosomatik Tıp Kongresi

12. Ulusal Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikosomatik Tıp Kongresi

12. Ulusal Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikosomatik Tıp Kongresi, 13-15 Eylül 2012 tarihlerinde istanbulda gerçekleşecek. Kongreyle ilgili ayrıntılar şöyle:

A+A-

Aktüel Psikoloji / Haber Merkezi


12. Ulusal Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikosomatik Tıp Kongresi, Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikosomatik Tıp Derneği ile Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim dalı işbirliği ile, 13-15 Eylül 2012 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşecek...

ÖNEMLİ TARİH VE ONLİNE İŞLEMLER 

Bildiri Gönderimi için tıklayınız 

Toplantı Tarihi ve Yeri

12. Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikosomatik Tıp Kongresi, 13 – 15 Eylül 2012 tarihleri arasında, Bezmialem Vakıf Üniversitesi İstanbul'da yapılacaktır.

Toplantı Tarihi: 13 – 15 Eylül 2012

İndirimli kayıt için son tarih: 13 Temmuz 2012

Kayıt ve Danışma

Kayıt ve danışma masası Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde 13 Eylül 2012 tarihinde 13:00 - 19:00 saatleri arasında, 14 - 15 Eylül 2012 tarihlerinde ise 08:00 - 19:00 saatlerinde açık olacaktır.

Kayıt Ücreti

Kayıt ücreti, bilimsel programa katılım, toplantı programı dahilindeki kahve molaları ve öğle yemekleri, program kitabı, katılım sertifikası, toplantı çantası ve yaka kartını içerir.

Yaka Kartı

Tüm katılımcı ve refakatçilerin toplantı merkezine girişte ve diğer sosyal programlar boyunca yaka kartlarını takmaları toplantının sağlıklı yürüyebilmesi ve güvenliği açısından gereklidir.

Türk Tabipleri Birliği Sürekli Eğitim Kredi Puanı

Türk Tabipler Birliği toplantımıza Sürekli Tıp Eğitimi (STE) kredi puanı vermektedir. Bu krediler ile ilgili TTB – STE formlarının toplantı çantası içinde bulabilirsiniz.

Sergi Alanı

Toplantı boyunca ticari firmaların oluşturduğu sergi alanı, katılımcıların gezebilmesi için açık olacaktır.

Katılım Belgesi

Kaydını yaptırmış tüm katılımcılara toplantı sonunda ana kayıt masasında katılım belgesi verilecektir.

Sunum Kontrol Merkezi

Sunumlarınız sırasında zorluk yaşamamanız için CD ve taşınabilir belleklerinizi Microsoft Office altında çalışan programlarda hazırlamanız ve yedeklerini yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Sunumunuzdan önce mutlaka CD ve taşınabilir belleklerinizi herhangi bir aksaklık yaşanmaması için sunum kontrol merkezi'nde kontrol etmeniz rica olunur. Kongre süresince salonlarda slayt makinesi ve tepegöz kullanılmayacaktır. Tüm salonlarda dizüstü bilgisayar ve görüntüleme cihazları bulunacaktır. Kendi dizüstü bilgisayarını kullanmak isteyen konuklarımızın sunum yapacakları salonda mutlaka önceden cihazlarını kontrol etmelerini rica ederiz. Sunumlarınızda kullanmak istediğiniz ekipman / ekipmanları en geç 24 Ağustos 2012 tarihine kadar Ventio Organizasyon'a yazılı olarak bildirmeniz gerekmektedir. 

DAVET METNİ

Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikosomatik Tıp Derneği ile Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim dalı olarak, 13-15 Eylül 2012 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz "12. Ulusal Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikosomatik Tıp Kongresi"nde sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Kongre, Bezmiâlem Valide Sultan tarafından 1843 yılında ülkemizde "hastane" adıyla yaptırılmış ilk sağlık kurumu olan ve şimdi yeniden düzenlenen tarihi hastane binasında düzenlenecektir.

Kongre teması olarak; iki büyük kadın tarafından yaptırılmış ve ülkemizin bugün hala ayakta olan köklü sağlık kurumları Gevher Nesibe Darüşşifası ve Bezmiâlem Vakıf Hastanesi uygulamalarında somutlaşmış sağlık anlayışı olan "Beden ve Ruh Sağlığı Bütünlüğü"nü seçmiş bulunmaktayız. Çağdaşları olan diğer toplumlarda ruhsal hastalığı olanların ceza ve kapatılmaya maruz bırakıldığı dönemlerde, bedensel ve ruhsal hastalığı olanların birlikte tedavi edilmeye çalışıldığı bu kurumlardaki anlayışın, günümüzde Psikosomatik Tıp ve KLP alanında yansımasını bulduğu kanısındayız. Duyuru kapaklarımızdaki "Hayat Ağacı" figürü bu kurumların hemen hepsinin dış mekanlarında yer alır ve hayatın yenilenmesini, ölümsüzlüğü, verimliliği, insanla hayatın birliğini simgeler.

Kongre boyunca, insan sağlığı ve hastalıklarının biyopsikososyal bütünlüğünü vurgulayan oturumlarda; psikiyatrist ve diğer hekimlerle birlikte psikolog, hemşire ve SHU gibi ruh sağlığı profesyonellerinin sunum ve çalışmaları sergilenecektir.

Sizleri, İstanbul'un eşsiz bir tarihsel mekanında yapılacak ve panel, kurs, çalışma grubu ve içerikle ilgili diğer konulardaki görüş ve önerilerinizle zenginleşecek olan kongreye katkıda bulunmaya davet ediyoruz.

Dr. Çağatay Karşıdağ          Dr. İsmet Kırpınar

Kongre Eş Başkanı              Kongre Eş Başkanı

Kongrenin resmi web sitesi: http://www.klp2012.org

 

Bu haber toplam 7816 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.