1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. 12. Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikosomatik Tıp Kongresi

12. Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikosomatik Tıp Kongresi

12. Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikosomatik Tıp Kongresi, Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikosomatik Tıp Derneği, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı ve İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Konsültasyon Liye

A+A-

Kongrenin davet mektubunda şu ayrıntılara yer verildi:

Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikosomatik Tıp Derneği, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı ve İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi Bilim Dalı işbirliği ile 26-28 Mart 2015 tarihlerinde gerçekleştirmeyi planladığımız “12. Ulusal Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikosomatik Tıp Kongresi”nde sizleri aramızda görmekten onur duyacağız. 

Kongre, Anadolu Selçuklu döneminde yaşayan ve büyük bir İslam düşünürü olan Mevlana Celalettin-i Rumi’nin şehri Konya’da yapılacaktır. Hz. Mevlana’nın fikirleri günümüzde de halen yaşamakta ve hümanizm için de kaynak teşkil etmektedir. Halkından yöneticisine, fakirinden zenginine, dervişinden mürşidine her kesimden insana hitap eden Hz. Mevlâna, o günün insanının acılarının dindirilmesinde, hayattan kopmadan geleceğe ümitle bakmasında çok önemli görevler ifa etmiştir. Bu bağlamda kongre temamızı “Yaşam Boyu Psikosomatik Tıp” olarak belirledik.

Kongre boyunca, insan sağlığı ve hastalıklarının biyolojik ve psikososyal bütünlüğünü vurgulayan oturumlarda, günlük pratikte karşılaşılan sorunlarla ilgili çözüm önerileri paylaşılacak, alanında yetkin ulusal konuşmacılar güncel bilgiler sunacak, dünyadaki en son yönelimleri siz saygıdeğer meslektaşlarımıza interaktif bir şekilde aktaracaklardır.

Kongremizde psikiyatri hekimleri için güncel konular olmakla birlikte, diğer uzmanlık alanındaki hekimler, aile hekimleri ve psikologlar, hemşireler ve sosyal hizmet uzmanları için de ilgi çekici konular yer alacaktır.

Sizleri 40 yıllık geçmişi ve deneyimi bulunan Konya’nın en köklü üniversitesi olan Selçuk Üniversitesi’nde ağırlamak ve deneyimlerimizi paylaşarak zenginleşmek için kongremize davet ediyoruz.

Prof. Dr. Sedat Özkan
Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikosomatik Tıp Derneği (KLPP-Der) Başkanı
Prof. Dr. Mine Özkan
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi BD Başkanı
Doç. Dr. Bilge Burçak Annagür
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri AD Öğretim Üyesi

Kongrenin Resmi Web Sayfası: http://www.klpp2015.org/

Bu haber toplam 7791 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.