1. HABERLER

  2. SINAV HABER

  3. 1 Aralık Tıbbi Uygulamalarda Psikoloji Sınavı Soru ve Cevapları

1 Aralık Tıbbi Uygulamalarda Psikoloji Sınavı Soru ve Cevapları

Sağlık Bakanlığı ve 19 Mayıs Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi işbirliği ile yapılacak olan Tıbbi Uygulamalarda Psikoloji Sınavı soru ve cevapları....

A+A-

Aktüel Psikoloji /  Haber Merkezi


Sağlık Bakanlığı ve 19 Mayıs Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi işbirliği 1 Aralık yapılan Tıbbi Uygulamalarda Psikoloji Sınavı soru ve cevapları henüz açıklanmadı. Konuyla ilgili görüştüğümüz 19 Mayıs Üniversitesi UZEM yetkilileri soruların açıklanamayabileceğini ifade ettiler. Konuyla ilgili ayrıntılar şöyle:

1 Aralık Tıbbi Uygulamalarda Psikoloji Sınavı Soru ve Cevapları 

SINAVDA KOPA İDDİASI 

Soruların bu hafta içinde 19 Mayıs Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezinin web sitesinde açıklanması bekleniyordu. Ancak 19 Mayıs Üniversitesi UZEM (Uzaktan Eğitim Merkezi) ile yaptığımız görüşmelerde Sağlık Bakanlığı'nın soruların yayımlanması için onay talimatı vermediği gerekçesiyle soru kitapçıklarının yayınlanma kararının belirsizliğini koruduğu bilgisine yer verildi. Aynı kaynaktan alınan bilgiye göre adayların itirazları ve kopya iddialarının soruşturulduğu gerekçesiyle soruların bir süre daha açıklanmayabileceği ifade edildi.

Konuyla ilgili görüş ve eleştirilerinizi aşağıdaki yorum ekle bağlantısı aracılığıyla paylaşabilirsiniz. Yorumlardaki yasal sorumluluk yorumu yazan kişiye ait olup Aktüel Psikoloji bu konudaki sorumluluğu kabul etmemektedir.

YORUM EKLE 

Bu haber toplam 9353 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum